Aktiviteter

Eksternt arrangement

17

Apr

PWC webinar: Aflæggelse af Q1-delårsrapportering

Dato:17/04/2020

Tid:08:00-09:00

Sted:Webinar

17

Apr

PWC webinar: Aflæggelse af Q1-delårsrapportering

Sted: Webinar

Agenda

Er du i tvivl om, hvordan delårsrapporterne påvirkes af COVID-19? Og er du klædt på til, hvordan du skal behandle regeringens hjælpepakker regnskabsmæssigt, hvis ledelsen beslutter sig for at benytte sig af dem?

Deltag på PwC’s webinar, og få et hurtigt og klart overblik over, hvilke konsekvenser COVID-19 kan få for delårsrapporterne, men også hvordan regeringens hjælpepakker skal behandles regnskabsmæssigt.

Vi vil give jer svar på disse spørgsmål og også komme ind på andre emner, som fx nye relevante IFRS’er.

Det vil være muligt at stille spørgsmål til vores eksperter under selve webinaret, og vores eksperter vil så vidt muligt besvare disse på webinaret.

Har du spørgsmål til de forretningsmæssige følger og konsekvenser af COVID-19-situationen her og nu kan du finde svar på dine spørgsmål her.

Målgruppe
Webinaret er målrettet personer, som arbejder med regnskabsmæssige forhold ifm. aflæggelse af delårsrapporter (men også med årsrapporter, da mange forhold også er relevante ved aflæggelsen af årsregnskabet).

Vi berører primært IFRS, men årsregnskabslovens regler er stort set de samme – hvis der er forskel mellem reglerne, vil vi nævne det.

TILMELDING

Tilbage