Aktiviteter

Medlemsmøde

04

Sep

Andet netværksmøde for mindre selskaber i small og micro cap-segmentet

Dato:04/09/2019

Tid:9-11.30

Sted:Nasdaq Copenhagen, Nikolaj Plads 6, København K.

04

Sep

Andet netværksmøde for mindre selskaber i small og micro cap-segmentet

Sted: Nasdaq Copenhagen, Nikolaj Plads 6, København K.

Agenda

I  I I april lancerede vi et nyt initiativ, der sigter mod at styrke erfaringsudveksling og IR-kompetencer for selskaber i small og micro cap-segmentet. Nu byder vi velkommen til det andet netværksmøde.

Denne gang får du indblik i de hyppigste fejl med MAR, Nasdaq oplever. En af landets dygtigste forhandlere deler ud af erfaringerne med, hvordan du får mest for pengene, når du forhandler med rådgivere. Du bliver også skarp på, hvordan du får et IR-venligt website på budget.

Næste netværksmøde finder sted den 4. september 2019 fra kl. 9 til kl. 12 hos Nasdaq Copenhagen, Nikolaj Plads 6, 1067 København K. Man er velkommen fra kl. 8.30.

Program

9.00-9.05: Velkomst

9.05-9.45: “Hvordan overholder du MAR?” ved Jakob Kaule, Head of Surveillance, og Marcia Møller Bossen, Regulatory Compliance Specialist, hos Nasdaq Copenhagen

Hør om de praktiske erfaringerne med MAR: Hvordan undgår du de typiske fejl, og hvordan sikrer dit selskab, at oplysninger til markedet bliver korrekt kategoriseret. Nasdaq forklarer om de seneste disciplinære afgørelser truffet af Nasdaq og Finanstilsynet.

9.45-10.00: Kaffepause

10.00-10.45: “Sådan forhandler du med rådgivere” ved Morten Bøgh Skaarup, associeret partner i Prokura

Small- og micro cap-selskaber er afhængige af rådgivere inden for blandt andet revision, jura, kommunikation og hjemmesidedesign. Selvom du ikke kan lokke med en guldrandet millionordre, kan du få mere for pengene med en professionel forhandling. Prokura er blandt de førende rådgivere i strategisk indkøb, og Morten Bøgh Skaarup giver netværket konkrete råd til, hvordan du forhandler den rigtige ydelse til den rigtige pris næste gang, du skal hyre en rådgiver.

10.45-11.30: “Nyt website og digital tilstedeværelse på et mindre budget” ved Tor Larsson, Partner & Senior Account Manager hos Noted

Et godt website er en af de vigtigste kanaler til at kommunikere med investorer. Tor Larsson fortæller om værdien af et godt website, og hvilke særlige hensyn en børsnoteret virksomhed bør have for øje. Vi kommer bl.a. ind på:

  • Værdien af et godt website ?
  • Overvejelser forud for etablering af et nyt website ?
  • Valg af CMS system ?
  • Særlige hensyn for børsnoterede virksomhed: IR sektioner som integreret element
  • Trafik , hvordan skabes der trafik ?
  • Spørgsmål og dialog

11:30-11:35: Afrunding

11.35-12.00: Let frokost med løs bagkant

Målgruppen for denne nye række seminarer er både nuværende medlemmer af DIRF og potentielle nye medlemmer, og der er gratis deltagelse for alle. Deltagelse i det første netværksmøde er ikke et krav.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information eller til at invitere relevante kolleger. 

Tilmeld dig
Tilbage