Aktiviteter

Medlemsmøde

25

Oct

Medlemsmøde: Cybersecurity, ledelse og kommunikation

Dato:25/10/2016

Tid:15:30 - 17:00

Sted:VP Investor Services, Weidekampsgade 14, 2300 København S

25

Oct

Medlemsmøde: Cybersecurity, ledelse og kommunikation

Sted: VP Investor Services, Weidekampsgade 14, 2300 København S

Agenda

Foredragsholdere

  • Peter Kruse, Sikkerhedsrådgiver, CSIS
  • Kasper Riis, Kommunikationschef, Tryg
  • Tom Engly, Koncernsikkerhedschef, Tryg

Indhold

På gå-hjem-mødet den 25. oktober 2016 blev der sat fokus på en af tidens helt store udfordringer – nemlig den stadig stigende risiko for IT-kriminalitet. Hvordan beskytter virksomhederne sig bedst muligt mod truslen – og hvordan håndterer man situationen, når man først er blevet udsat for et angreb?

Partner og medstifter Peter Kruse fra CSIS, der er en af Danmarks førende uafhængige rådgivere inden for Cyber Security, fortalte levende om de seneste tendenser på området. Virksomhedernes faktiske risikoeksponering er allerede høj, og der er meget mere i vente i de kommende år. Håndteres det allerede af virksomhedsledelsen?

Tryg en af de virksomheder, som har prøvet at blive udsat for et konkret hacking-angreb og efterfølgende afpresning. Tryg valgte efter en del overvejelser selv at gå til medierne med sagen – bl.a. for at skabe større opmærksomhed og debat om problemet. Og Trygs Koncernsikkerhedschef Tom Engly og Kommunikationschef Kasper Riis fortalte om deres overvejelser, den konkrete håndtering af sagen og betydningen af en effektiv intern og ekstern kommunikation – både i forhold til forretningen og virksomhedens fremtidige sikkerhed.

Trygs præsentation

Tilbage