Aktiviteter

Medlemsmøde

04

Dec

Julebrunch hos Nasdaq OMX

Dato:04/12/2013

Tid:08:30 - 10:30

Sted:NASDAQ - Nikolaj Plads 6 - 1067 København K.

04

Dec

Julebrunch hos Nasdaq OMX

Sted: NASDAQ - Nikolaj Plads 6 - 1067 København K.

Agenda

Foredragsholdere

  • Thomas Larsen – politisk kommentator – Berlingske
  • Carsten Borring – Head of Listing & Capital Markets – NASDAQ OMX København

Indhold

Sidste medlemsmøde i år bliver DIRFs traditionelle julebrunch hos Nasdaq OMX den 4. december kl. 8.30.

Ud over brunch og networking vil der fra kl. 9-10 være en erhvervspolitisk opdatering ved Thomas Larsen, politisk kommentator på Berlingske og forfatter, og fra kl. 10-10.30 beretter Carsten Borring, Head of Listing & Capital Markets hos Nasdaq OMX om de seneste trends og udvikling.

Thomas Larsen er en af landets mest benyttede politiske analytikere i radio og tv, og han var i 1990’erne samtidig forfatter og medforfatter til en række meget omtalte politiske biografier om bl.a. Poul Schlüter, Niels Helveg Petersen, Uffe Ellemann-Jensen, Svend Auken, Mogens Lykketoft og Anders Fogh Rasmussen. Han har desuden skrevet om Malene Schwartz og Inge Genefke.

På baggrund af et spændende politisk år på Christiansborg vil Thomas give os temperaturen på den politiske situation her ved udgangen af 2013 med særligt fokus på erhvervspolitik.

Carsten Borring er Head of Listing & Capital Markets på NASDAQ OMX København. Carsten har i en årrække været en nøglespiller i udviklingen af dansk IR-arbejde, og er i kraft af sin placering på Fondsbørsen også del af det krydsfelt, der udgøres af finansielle medier, IR og virksomhedskommunikation.

Tilbage