Aktiviteter

Medlemsmøde

04

Dec

Julebrunch 2018 – årets highlights fra Nasdaq og Christiansborg

Dato:04/12/2018

Tid:8.30 - 11.00

Sted:Nasdaq, Nikolaj Plads 6, København K

04

Dec

Julebrunch 2018 – årets highlights fra Nasdaq og Christiansborg

Sted: Nasdaq, Nikolaj Plads 6, København K

Agenda

Årets sidste medlemsmøde bliver igen DIRF’s traditionelle julebrunch i samarbejde med Nasdaq Copenhagen, hvor vi får en gennemgang af årets forløb på fondsbørsen. Er der gang i det danske IPO marked, og hvordan ser det ud for noterede selskaber generelt?

Det efterfølges af et indlæg omkring “Christiansborg – lige nu” med Lisbeth Knudsen, direktør og chefredaktør for Mandag Morgen, som vil komme med sin helt aktuelle analyse og udlægning af det politiske landskab ved indgangen til det nye år under overskriften:

Nedtælling til valg

  • Hvad sker der i dansk politik lige nu? Vi tager temperaturen på valgkampen, som allerede er godt i gang. Hvor bevæger vælgerne sig hen og hvad bliver valgkampens hovedtemaer?
  • Hvilken rolle spiller medierne – både den professionelle del og de sociale medier – i forhold til valgkampen – og hvordan påvirkes vi af medierne

Mød Lisbeth Knudsen, tværgående chefredaktør for Altinget og Mandag Morgen. Mere end 40 års erfaring i mediebranchen og særdeles aktiv samfundsdebattør. Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og få en dialog omkring dansk politik her og nu.

Tidsplan

Kl. 08.30 – 09.00:  Brunch/networking

Kl. 09.00 – 09.30:  Nasdaq – året i overskrifter / Carsten Borring, Head of Listings

Kl. 09.30 – 11.00:  Christiansborg – lige nu / Lisbeth Knudsen, direktør og chefredaktør for Ugebrevet Mandag Morgen og Tænketanken Mandag Morgen, som beskæftiger sig med dybgående analyser inden for alle dele af samfundsudviklingen i både offentlig og privat sektor.

Tilbage