Aktiviteter

Medlemsmøde

19

May

IR og sociale medier

Dato:19/05/2014

Tid:09:00 - 10:30

Sted:Dansk Industri, Rådhuspladsen, København V

19

May

IR og sociale medier

Sted: Dansk Industri, Rådhuspladsen, København V

Agenda

Foredragsholdere

  • Oscar Rydman, Senior Account Executive, LinkedIn Nordics
  • Per Grønborg, Finansanalytiker, Danske Market Equities
  • Jacob Schmidt Johansen, Porteføljemanager, ATP
  • Lars Sandstrøm, Chefrådgiver, Bysted

Indhold

De sociale medier er for længst kommet på agendaen i virksomheders topledelse. Mange er imidlertid i vildrede, når det handler om at skabe en reel business case for kommunikationen med corporate målgrupper via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn eller andre relationsudvik­lende medier.

På dette møde får du viden, inspiration, værktøjer og gode råd til at udvikle og anvende sociale medier til investor-kommunikation.

Seniorrådgiver Lars Sandstrøm, Bysted faciliterer mødet og giver en kort introduktion om danske virksomheders anvendelse af sociale medier i investor-kommunikationen.

Senior Account Executive Oscar Rydman fra LinkedIn fortæller om muligheder for finansiel branding gennem strategisk anvendelse af Linkedin som Corporate Communications kanal.

Finansanalytiker Per Grønborg, Danske Bank Equities giver sit syn på analytikernes brug og forventninger af sociale medier i deres arbejde, og fra investorsiden deltager Porteføjlemanager Jacob Schmidt Johansen med input.

Efter indlæggene lægger vi op til diskussion af effekt og resultater af brug af sociale medier i Investor Relations mellem paneldeltagerne og DIRF’s medlemmer, der deltager i mødet.

Tilbage