Aktiviteter

Medlemsmøde

25

Apr

IR netværksmøde i samarbejde med Geelmuyden Kiese og Nasdaq Copenhagen

Dato:25/04/2019

Tid:9.00 - 11.30

Sted:Nasdaq Copenhagen, Nikolaj Plads 6, 1067 København K

25

Apr

IR netværksmøde i samarbejde med Geelmuyden Kiese og Nasdaq Copenhagen

Sted: Nasdaq Copenhagen, Nikolaj Plads 6, 1067 København K

Agenda

DIRF har som sin primære målsætning at understøtte og bidrage til en høj faglig indsigt hos sine medlemmer og at hjælpe med til at sikre et højt kvalitetsniveau i danske, børsnoterede virksomheders kommunikation. Det sker løbende igennem foreningens aktiviteter og tilbud, hvor der er fokus på udvikling og betydende tendenser inden for investor relations og konsekvenserne for IR-arbejdet. Nu lanceres et nyt initiativ i netværket, der sigter mod at udvide og styrke erfaringsudveksling og netværksdelen for især de mindre noterede selskaber i small og micro cap-segmentet, hvor vi sætter fokus på de særlige behov og udfordringer, som small og micro cap-selskaber mødes med på børsen.

Første møde finder sted den 25. april 2019 fra kl. 9 til  kl. 12 hos Nasdaq Copenhagen, Nikolaj Plads 6, 1067 København K. Invitationen gælder på nuværende og potentielle medlemmer.

Program

 • 9.00-9.15: ”Introduktion til DIRFs nye seminarrække for mikro- og small cap-selskaber” ved Tina Høilund Pedersen, DIRF
 • 9.15-9.30: ”Præsentation af indsigter fra interviews med netværksdeltagere”
  – Survey fremsendes inden netværksmøde til deltagerne, hvor de svarer på ansvarsområder samt vigtigste udfordringer
 • 9.30-10.15: ”Sådan formidler du din equity story” ved Christian Grønning, partner og ekspert i finansiel kommunikation hos Geelmuyden Kiese
  – Introduktion til arbejde med strategisk kommunikation
  – Gennemgang af en case; Alligator Bioscience
  – Gode råd til, hvordan et selskab kan arbejde med proaktivt at fortælle sin historie
 • 10.15-10.30: Kaffepause
 • 10.30-11.00: Nasdaq : Livet som Small-cap eller Micro-cap ved Peter Legind-Hansen & Carsten Borring.

Hvordan er likviditeten og investorinteressen og redskaber til at øge disse:

– via Nasdaqs Liquidity Provider koncept

– via Nasdaqs ESG-redskaber

 • 11.00-11.30: ” Tekniske muligheder for annoncering på sociale medier” ved ekspert i sociale medier, Jeppe Kjøgx
  – Gennemgang af de forskellige sociale mediers muligheder for annoncering til målgrupper
 • 11:30 – 11:45: Afrunding
 • 11.45-12.00: Let frokost med løs bagkant

Målgruppen for denne nye række seminarer er både nuværende medlemmer af DIRF og potentielle nye medlemmer, og der er gratis deltagelse for alle. Virksomheder med interesse for DIRFs aktiviteter i øvrigt tilbydes gratis medlemskab af foreningen indtil den 30. juni 2019, hvorefter kontingentet er 3.375 kr. for et virksomhedsmedlemskab gældende for flere personer resten af perioden, der udløber den 31. marts 2020 og inkluderer samtlige aktiviteter og tilbud hos DIRF.

I DIRF er det virksomheden, der er medlem, og der kan derfor sendes flere medarbejdere til arrangementerne alt efter behov og relevans for arbejdsopgaverne hos den enkelte. Medlemsvirksomheden bestemmer selv, hvor mange der skal registreres til at modtage nyhedsbreve, invitationer m.m.

Vi håber, at det gav et lille indtryk af, hvad initiativet med seminarrækken går ud på, og at du og eventuelle kolleger i første omgang vil gøre brug af tilbuddet og tilmelde dig arrangementet den 25. april. Svar udbedes senest den 23. april om morgenen.

Du altid velkommen til at kontakte DIRF for yderligere information eller til at videresende denne e-mail til relevante kolleger.

På vegne af Nasdaq Copenhagen, Geelmuyden Kiese og DIRF

Tilbage