Aktiviteter

Eksternt arrangement

07

Dec

Invitation til ESG workshop hos Nasdaq

Dato:07/12/2017

Tid:8.30-11.00

Sted:NASDAQ Copenhagen, Nikolaj Plads 6, København K

07

Dec

Invitation til ESG workshop hos Nasdaq

Sted: NASDAQ Copenhagen, Nikolaj Plads 6, København K

Agenda

Samfundsansvar, miljøhensyn, god selskabsledelse og bæredygtighed er temaer som i disse år i stigende grad vokser frem som vægtige parametre for selskaber og investorer. Den 26. oktober blev CSR-prisen for 2017 givet til Novo Nordisk, som en understregning af at investorerne kigger mere og mere på de børsnoterede selskabers kommunikation om ESG som et betydeligt led i deres investeringsovervejelser.

Men hvordan kommer man i gang, og hvorfor overhovedet ESG? Det stiller Selskabet, FSR, analytikeren, investoren og fondsbørsen skarpt på ved morgenseminaret, hvor tanken er at involvere dig som mødedeltager i en uformel dialog om hvorfor, hvordan, muligheder og udfordringer.

8:30 – 9:00 Morgenmad & Netværk
9:00 – 9:10 Velkomst ved Carsten Borring, Head of Listing & Capital Markets, Nasdaq Copenhagen
9:10 – 9:50 Langsigtede investeringer; har I investorernes tillid og de ESG tal, der tæller?

Virksomheder og investorer er betydningsfulde aktører, der har en afgørende rolle for en bæredygtig udvikling af vores samfund gennem den måde de udøver ansvarlig ledelse på. Men bæredygtighed er også rettidig forretningsmæssig omhu. Hvad er forventningen fra investorerne til virksomhederne? Får investorerne, de oplysninger de skal bruge for at kunne træffe investeringsbeslutninger, der understøtter virksomhedens langsigtede værdiskabelse og samfundets velstand og velfærd?

Link til mere information

Tilmelding sker til Sara Nolkrantz: sara.nolkrantz@nasdaq.com

Tilbage