Aktiviteter

Medlemsmøde

31

Aug

EU’s Taksonomi – hvordan skal vi gribe det an?

Dato:31/08/2021

Tid:9.00-10.00

Sted:Online webinar

31

Aug

EU’s Taksonomi – hvordan skal vi gribe det an?

Sted: Online webinar

Agenda

Fra 1. januar 2022 rapportere på baggrund af fælles grønne standarder fra EU. Men hvad betyder EU Green Taxonomy for virksomhederne? Hvad og hvordan skal vi rapportere i henhold til taksonomien?

Som opfølgning på webinaret om aktuelle og kommende ESG rapporteringskrav fra EU afholder DIRF den 31. august et opfølgningsmøde, hvor vi dykker ned i forståelsen af taksonomien og ser på, hvad det konkret betyder i forhold til jeres rapportering. Vi stiller skarpt på krav og forventninger, og på hvad I sammen med jeres organisationer skal fokusere på.

Lars Konggaard og Hanne Luke vil give et indblik i taksonomien og sortere i den 593 siders tunge tekniske rapport fra EU og fremdrage de pointer, som vi skal bruge for at komme i mål med rapporteringen.

Lars og Hanne har skrevet en introducerende artikel om EU’s taksonomi, som I kan læse her: https://csr-advisors.dk/faelles-gronneeu-regler-bliver-et-nyt-grundvilkar/

Hvis I har specifikke spørgsmål inden mødet, er I meget velkomne til at sende dem til Tina på forhånd, så vil vi så vidt muligt forsøge at svare på dem.

TILMELDING

NB! Kun medlemmer af DIRF kan deltage i webinaret

Lidt om indlægsholderne:

Lars Konggaard og Hanne Luke kommer fra CSR Advisors DENMARK, som er er baseret på strategisk partnerskab mellem selvstændige virksomheder, som arbejder sammen og hver for sig. Vi er 19 konsulenter alle med stor erfaring og med forskellige kompetencer og stærke profiler (fra strategisk forretningsudvikling til socialøkonomisk virksomhed, uddannelse, kommunikation og rapportering).

CSR-advisors.dk:

Lars Konggaard er founder af CSR-rådgivning.dk

Specialiseret i bæredygtighedsstrategi, klimaforandringsstrategi, bæredygtighedsrapportering og -sikring, FNs globale mål og ansvarlig supply chain management. Har mere end 12 års erfaring med at drive bæredygtighed inden for kommercielle virksomheder med +75 bæredygtighedsprojekter inden for de fleste brancher blandt andet Grundfos, Danish Crown, Aarhus Havn, Palsgaard, Norva24

Hanne Luke er partner i Lead Sustainability

Konsulent og rådgiver primært i forbindelse med kommunikation, strategiudvikling og implementering samt forandringsledelse. Sikrer at virksomheders bæredygtige formål og agendaer bliver hørt, set, forstået og forankret. Hanne har mere end 20 års erfaring som leder og rådgiver i kommercielle samt non-profitselskaber blandt andet Carlsberg, TDC Group, Dansk Retursystem, Hempel samt Nokas.

Tilbage