Aktiviteter

Medlemsmøde

29

Mar

”Det dér ESG – er det ikke bare noget marketings-pjat”

Dato:29/03/2019

Tid:8.00-10.00

Sted:Better Collective, Toldbodgade 12, 1253 København K

29

Mar

”Det dér ESG – er det ikke bare noget marketings-pjat”

Sted: Better Collective, Toldbodgade 12, 1253 København K

Agenda

”Det dér ESG – er det ikke bare noget marketings-pjat? Jo – nogle gange er det.” siger Jane Thostrup Jagd, PhD, og Lead Researcher ved Center for ESG Research.

Kom og hør, hvordan du og din virksomhed kan sikre, at I ikke falder gryden med ESG-rapportering og kommunikation, som er svær at bruge for investorerne. På mødet skal vi bl.a. diskutere følgende emner:

  • ESG – why even bother? Hvorfor skal IR forholde sig til det?
  • Hvad er god investorvenlig ESG-rapportering? Hvordan rapporterer virksomheder i Danmark og i verden?
  • Hvad bruger investorerne ESG til? Vi skal herunder diskutere ESG rating bureauer, hvordan de bruges af investorerne, hvad de er gode og knapt så gode til – og ikke mindst hvordan virksomheder mest optimalt kan bruge deres ressourcer på at svare på ustyrlige mængder af surveys.
  • Proxy voters og Engagement bureaus
  • TCFD – Hvad er det? Og ikke mindst – hvordan virksomheder kan begynde at arbejde med scenarier og rapportere investorvenligt på disse
  • SDGs

Inden oplægget byder Jesper Søgaard, CEO i Better Collective, velkommen med et par ord om at gå på børsen med et selskab i gambling-industrien og hvilke ESG-overvejelser, selskabet møder i dialogen med investorer og presse. Og afslutningsvist vil Carsten Borring kort fortælle om status på Nasdaqs ESG portal for bæredygtige investeringer.

Kort om oplægsholderen:
Jane Thostrup Jagd, PhD, Lead Researcher, Center for ESG Research, som er en tænketank i form af en non-profit selvejende institution, som arbejder for at sikre bedre ikke-finansiel information til investorerne. Center for ESG Research samarbejder både nationalt og internationalt med en række nøgleaktører; bl.a. World Business Council for Sustainable Development (WBCSD), FSR – danske revisorer, Finansforeningen, Climate Disclosure Standards Board (CDSB) samt Association of Chartered Certified Accountants (ACCA). Center for ESG Research har udgivet Integrated Ratio Guideline, som er baseret på Nasdaq Nordics og London Stock Exchanges ESG Reporting Guidelines kombineret med en analyse, som Jane Thostrup Jagd udarbejdede for UNCTAD/ISAR i 2016 over verdens 100 største børsnoterede selskaber og deres ESG-rapportering set i forhold til investorernes behov og verdensmålene.

Tilmeld dig
Tilbage