Aktiviteter

Medlemsmøde

29

Mar

”Det dér ESG – er det ikke bare noget marketings-pjat”

Dato:29/03/2019

Tid:8.00-10.00

Sted:Better Collective, Toldbodgade 12, 1253 København K

29

Mar

”Det dér ESG – er det ikke bare noget marketings-pjat”

Sted: Better Collective, Toldbodgade 12, 1253 København K

Agenda

”Det dér ESG – er det ikke bare noget marketings-pjat? Jo – nogle gange er det.” siger Jane Thostrup Jagd, PhD, og Lead Researcher ved Center for ESG Research.

Deltagerne i medlemsmødet fik en spændende introduktion til, hvordan du og din virksomhed kan sikre, at I ikke falder gryden med ESG-rapportering og kommunikation, som er svær at bruge for investorerne. På mødet skal vi bl.a. diskutere følgende emner:

  • ESG – why even bother? Hvorfor skal IR forholde sig til det?
  • Hvad er god investorvenlig ESG-rapportering? Hvordan rapporterer virksomheder i Danmark og i verden?
  • Hvad bruger investorerne ESG til? Vi skal herunder diskutere ESG rating bureauer, hvordan de bruges af investorerne, hvad de er gode og knapt så gode til – og ikke mindst hvordan virksomheder mest optimalt kan bruge deres ressourcer på at svare på ustyrlige mængder af surveys.
  • Proxy voters og Engagement bureaus
  • TCFD – Hvad er det? Og ikke mindst – hvordan virksomheder kan begynde at arbejde med scenarier og rapportere investorvenligt på disse
  • SDGs

Mødet blev indledt af  Jesper Søgaard, CEO i Better Collective, der fortalte om at gå på børsen med et selskab i gambling-industrien og hvilke ESG-overvejelser, selskabet møder i dialogen med investorer og presse. Og afslutningsvist gav Carsten Borring en kort status på Nasdaqs ESG portal for bæredygtige investeringer.

Link til opsamling fra mødet

Link til Integrated Ratio Guideline – ESG and Combined Financial & Non-Financial Ratios, Center for ESG Research

Tilbage