Aktiviteter

Eksternt arrangement

26

Nov

Computershare webinar: GF 2021 kick-off

Dato:26/11/2020

Tid:13.00-15.00

Sted:Webinar

26

Nov

Computershare webinar: GF 2021 kick-off

Sted: Webinar

Agenda

Corona-pandemien har for alvor kickstartet elektroniske generalforsamlinger, og vi er fortsat i en usikker tid, hvor vi er nødsaget til at forholde os til formatet for generalforsamlingen 2021 og de potentielle COVID-19-restriktioner.

Vi inviterer til webinar torsdag den 26. november 2020 kl. 13.00 – 15.00, hvor vi præsenterer vigtig indsigt fra GF-sæsonen 2020 og sætter fokus på, hvilke områder du særligt skal være opmærksom på, når du planlægger generalforsamlingen 2021.

Vi stiller også skarpt på rammerne for afholdelse af elektronisk generalforsamling og det nye lovforslag, der vil gøre det muligt at afholde fuldstændig elektronisk generalforsamling i 2021 uden vedtægtsændringer, hvis selskabet grundet COVID-19-restriktioner ikke kan afholde generalforsamlingen med fysisk fremmøde.

Den juridiske ramme for afholdelse af generalforsamling i 2021
Lars Bunch, Partner, Plesner

Elektronisk generalforsamling i en krisetid
Hvordan sikres en succesfuld planlægning og afvikling, hvilke bevæggrunde ligger bag beslutningen om elektronisk afholdelse af generalforsamlingen og hvilke juridiske og praktiske overvejelser, skal man gøre sig?
Marlene Winther Plas, Partner, DLA Piper
Hanne Milling, Senior Relationship Manager, Computershare

GF-trends fra udlandet og online aktionæraktivisme
Hvilke GF-trends ser vi fra udlandet, og hvordan kan vi bruge disse erfaringer? Hvordan undgår man, at de elektroniske generalforsamlinger bliver genstand for online aktionæraktivisme?
Domenic Brancati, CEO, GeorgesonModerator:
Michael Kjøller-Petersen, Managing Director, Computershare
Q&A – få svar på dine spørgsmål

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderne via online Q&A.

Du er også meget velkommen til at sende os dine spørgsmål inden webinaret, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dem undervejs.

Vi afvikler webinaret som en elektronisk generalforsamling via Lumi AGM, og du vil modtage dine loginoplysninger dagen inden webinaret.

Tilmelding kan ske til marlene.selmer@computershare.dk

Tilbage