Aktiviteter

Eksternt arrangement

07

Jun

Computershare seminar: Øget aktivisme på generalforsamlingerne & Fremtidens digitale generalforsamling

Dato:07/06/2018

Tid:8.00-13.00

Sted:Vilvorde Kursuscenter, Vilvordevej 70, 2920 Charlottenlund

07

Jun

Computershare seminar: Øget aktivisme på generalforsamlingerne & Fremtidens digitale generalforsamling

Sted: Vilvorde Kursuscenter, Vilvordevej 70, 2920 Charlottenlund

Agenda

Aktionærrettighedsdirektivet begynder at sætte sit aftryk i forhold til aktivt ejerskab, og de institutionelle investorer lægger i langt højere grad vægt på ansvarlige investeringer og say-on-pay. Hør hvilken betydning det får for rollefordelingen på generalforsamlingen, når vi inviterer til seminar den 7. juni i Charlottenlund og den 12. juni i Aarhus.

Den 7. juni kan du bl.a. høre Klaus Søgaard, partner, Gorrissen Federspiel, Anders Schelde, Chief Investment Officer, MP Pension og Lars Frederiksen, formand for Komitéen for god Selskabsledelse give deres bud på, hvordan man kan håndtere den stigende grad af aktivisme, der viser sig, når de aktive investorer går på talerstolen.

Du får også seneste nyt på reguleringsområdet, herunder hvordan du undgår de typiske fejl på insiderlisterne, når vi sætter fokus på Finanstilsynets nye temaundersøgelse, der skal dæmme op for problemet med fejlbehæftede insiderlister.

Digitaliseringen af generalforsamlingen har taget fart, hvilket vi også kommer ind på, når vi traditionen tro præsenterer den årlige generalforsamlingsstatistik, herunder forklarer, hvorfor ISS blev kåret som årets mest digitale generalforsamling.

Link til program og tilmelding

Tilbage