Aktiviteter

Eksternt arrangement

23

Nov

Computershare invitation: Generalforsamlingen 2019 kick-off

Dato:23/11/2018

Tid:8.30-13.00

Sted:Radisson Royal Copenhagen, Hammerichsgade 1, 1611 København V

23

Nov

Computershare invitation: Generalforsamlingen 2019 kick-off

Sted: Radisson Royal Copenhagen, Hammerichsgade 1, 1611 København V

Agenda

På dette års GF kick-off har vi inviteret eksperter fra Dansk Industri, Erhvervsstyrelsen og CBS til at deltage i en paneldebat om implementeringen af aktionærrettighedsdirektivet, og de ændringer dette vil medføre for de børsnoterede selskaber. A.P. Møller-Mærsk giver os et indblik i, hvilke dele af direktivet, der i praksis vil ændre på generalforsamlingen og hvilke tiltag, der er igangsat for at imødekomme de nye krav.

Hvad er best practice for synliggørelse af generalforsamlingen på selskabernes websites, og hvordan kan vi bruge GF-rummet til at skabe øget transparens? Kromann Reumert gennemgår lovkravene til den information, der skal være tilgængelig i GF-rummet (need-to-have), og Computershare fremlægger en analyse af C25 selskabernes GF-rum inkl. inspiration fra udlandet.

Set fra et investorperspektiv vil Dansk Aktionærforening give os indblik i DAF’s mærkesager til den kommende generalforsamlingssæson. Den øgede digitalisering af generalforsamlingen og aktionærkommunikationen vil i høj grad også have indflydelse på forberedelserne til næste års generalforsamling. Computershare giver en update på fremtidens generalforsamlinger med erfaringer og tendenser fra ind- og udland.

Program og tilmelding

Tilbage