Aktiviteter

Eksternt arrangement

20

Nov

Computershare: GF 2020 kick-off, Proxy Season Review, insiderlister, revision af MAR

Dato:20/11/2019

Tid:13.00-17.00

Sted:Hotel d’Angleterre, Kongens Nytorv 34, København K.

20

Nov

Computershare: GF 2020 kick-off, Proxy Season Review, insiderlister, revision af MAR

Sted: Hotel d’Angleterre, Kongens Nytorv 34, København K.

Agenda

PROGRAM

Computershares årlige GF kick-off bliver afholdt onsdag den 20. november 2019 kl. 13.00 – 17.00 på Hotel d’Angleterre, hvor du kan se frem til at høre en lang række spændende talere, der bl.a. vil sætte fokus på SRD II i praksis og de tendenser, vi forventer at se på generalforsamlingerne i 2020.

Som keynote speaker har vi inviteret Matias Pollmann-Larsen fra Boston Consulting Group, der er medforfatter til bogen ”Dronningens nye klæder: Den danske myte om kønsdiversitet”. Han vil stille skarpt på diversitet i bestyrelse og ledelse og perspektivere det op imod den generelle trend om at spejle og lytte til det omkringliggende samfund og forstå aktivisme på den positive måde.

Peer Schaumburg-Müller fra TDC sætter fokus på udfordringerne i forbindelse med implementeringen af SRD II og giver sit bud på, hvordan de kan vendes til værdifulde muligheder for selskaberne.

Thomas Holst Laursen fra Plesner giver os indblik i de tendenser, der præger dirigentens rolle, hvordan samspillet med selskaberne har ændret sig, og hvad vi kan forvente af generalforsamlingerne i 2020.

Kromann Reumert sætter fokus på ESMA’s revision af MAR og de områder, man skal være særligt opmærksom på i forbindelse med generalforsamlingen, herunder intern viden og aktietilbagekøbsprogrammer.

Du får også indblik i tendenser fra udlandet, når Georgeson deler deres erfaring med bl.a. rådgivning til bestyrelser i forbindelse med aflønningspakker, der skal til afstemning på generalforsamlingen.

Tilmeld dig ved at sende en mail til marlene.selmer@computershare.dk.

Tilbage