Aktiviteter

Eksternt arrangement

30

Aug

Årsrapportprisen 2018 om best practice for danske virksomheders rapportering

Dato:30/08/2018

Tid:13.30-17.00

Sted:Industriens Hus, H. C. Andersens Boulevard, Kbh. V

30

Aug

Årsrapportprisen 2018 om best practice for danske virksomheders rapportering

Sted: Industriens Hus, H. C. Andersens Boulevard, Kbh. V

Agenda

Årsrapportprisen 2018 – i år med internationalt perspektiv

Få inspiration, når FSR – danske revisorer og DI inviterer til årets store prisuddeling i regi af Dansk RegnskabsForum. Vi kårer igen i år årets bedste årsrapport og giver dig samtidig mulighed for dialog med fremtrædende danske regnskabseksperter. Der bliver også fremhævet gode årsrapporter fra small-/mid cap virksomheder. Det foregår i år den 30. august 2018 i Industriens Hus.

Vi hylder bl.a. toneangivende danske virksomheder, der gennem deres arbejde udvikler ”best practice” inden for rapportering af årsrapporter. Fokus er på at præsentere en overskuelig og gennemsigtig årsrapport. Konferencen er tillige en mulighed for at møde andre regnskabsaflæggere og -brugere. Vi kan lære meget af hinandens erfaringer, og Årsrapportprisen er et arrangement med inspiration og videndeling.

Regnskabsbrugerne forventer, at virksomhederne i deres årsrapporter fortæller om strategiske udfordringer/strategiopfølgning og om brugen af eventuelle alternative performance measures i deres årsrapporter. På konferencen sætter vi derfor særlig fokus på de emner gennem inspirerende indlæg fra blandt andre statsautoriseret revisor Torben Johansen, formand for FSR – danske revisorers Regnskabsudvalg, og VP Group Accounting Tina Aggerholm, Carlsberg.

Danske virksomheder har også netop nu øget fokus på de ikke-finansielle oplysninger, idet årsregnskabslovens krav og brugernes ønsker er stigende. Men hvilke oplysninger er de mest relevante for en investor? Direktør for investeringer, Michael Nellemann Pedersen, PKA, vil give sit bud på et investorrelevant sammendrag.

Vi har i år udvidet dommerkomitéen med tre udenlandske regnskabseksperter, som vil evaluere de fem årsrapporter, som den danske dommerkomite har nomineret, sammenholdt med praksis i deres hjemlande. Tiltaget giver arrangementet i år en ekstra dimension og sikrer, at du som ansvarlig for din virksomheds eksterne rapportering eller som bruger af eller revisor for danske virksomheders årsrapporter er ”up-to-date” gennem en praktisk tilgang til ny viden.

Og som yderligere nyt tiltag er der i år en journalist som ordstyrer hele dagen, nemlig Pernille Enggaard, Millionærklubben.

Efter arrangementet byder vi på forfriskninger i Atriet i Industriens Hus, hvor der vil være mulighed for networking.

Tilmelding til Årsrapportpris 2018 kan ske til Dansk Industri pr. mail til aarsrapportpris@di.dk eller via https://di.dk/Opinion/regnskabogrevision/Pages/aarsrapportprisen2018.aspx senest den 23. august 2018.

Mere information om årets prisuddelinger findes på www.regnskabskonference.dk.

Tilbage