Aktiviteter

Eksternt arrangement

17

May

Aktionærrettighedsdirektivet – VP invitation

Dato:17/05/2017

Tid:08:00 - 10:00

Sted:VP Securities, Weidekampsgade 14, 2300 København S

17

May

Aktionærrettighedsdirektivet – VP invitation

Sted: VP Securities, Weidekampsgade 14, 2300 København S

Agenda

Foredragsholdere

  • Prof. Dr. Jur. Jesper Lau Hansen, Københavns Universitet

Indhold

Aktionærrettighedsdirektivet er vedtaget og skal implementeres over de næste to år på landeniveau. Hvad betyder dette for aktiemarkedet og den generelle dialog mellem udstedere og investorer? Kravet om en generel større transparens og de andre emner i direktivet øger kravene til både udstedere og investorer, såvel private som institutionelle investorer. Er der andre direktiver eller forordninger på vej?

Få et indblik i lovgivningsprocessen. Få begreberne afklaret og få mulighed for at stille de opklarende spørgsmål. Prof. Dr. Jur. Jesper Lau Hansen fra Københavns Universitet vil give os et overblik over Aktionærrettighedsdirektivet og andre initiativer fra EU, som vil have betydning for os alle.

Program

08.00 – Registrering og netværk

08.30 – Programmet starter:

  • Aktionærrettighedsdirektivet og hvad så? – Prof. Dr. Jur. Jesper Lau Hansen fra Københavns Universitet giver os overblik over Aktionærrettighedsdirektivet og implementering samt hvad der ellers er i “EU-posen”.
  • Spørgsmål

10.00 – Afslutning

Arrangementet henvender sig til dig eller det team, der er ansvarlig for Investor Relations, compliance, er bestyrelsessekretær eller er rådgiver for ledelsen og derfor gerne vil opdateres om de seneste nyheder og trends.

Lyden fra morgenmødet vil blive optaget, så det vil være muligt at høre talerne og se præsentationerne efterfølgende via audiocast. Linket vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Tilmelding

Udfyld tilmeldingsformularen her.

Hvis morgenmødet også er relevant for din kollega, er du velkommen til at sende denne invitation videre.

Læs også artiklen “Shareholder Rights Directive has been approved” via Investor Services News. I artiklen sætter Professor Jesper Lau fokus på processen og konsekvenserne af det nye direktiv. Læs artiklen her.

Tilbage