BLIV MEDLEM

Hvorfor blive medlem?
Gennem DIRF får du adgang til et netværk af kolleger, som alle arbejder professionelt med Investor Relations. Et stort udbud af faglige arrangementer og et regelmæssigt nyhedsbrev holder dig opdateret om aktuelle IR-temaer, ny lovgivning, nye tendenser, best practice, ledige stillinger og relevante uddannelsesmuligheder.

DIRF er et forum, hvor du kan udveksle erfaringer med andre IR-folk – i uformelt regi såvel som i foreningens formaliserede IR-netværk. DIRF har desuden høringsret overfor nye børsretslige tiltag.

Hvem kan blive medlem?
Alle, der arbejder professionelt med Investor Relations, enten i en virksomhed, som kommunikationsrådgiver eller som leverandør af relevante ydelser, kan blive medlem af DIRF.

Den enkelte virksomhed er medlem og kan tilmelde personer med faglig interesse og IR-relaterede arbejdsopgaver som medlemmer. Et af medlemmerne er hovedmedlem og primær kontaktperson.

Hvad koster et medlemskab?
Foreningskontingentet, der fastsættes af generalforsamlingen, afregnes pr. virksomhed. Kontingentet for Large Cap-selskaber er på DKK 14.000. For virksomhedsmedlemmer i Mid Cap-indekset eller med mere end ti ansatte er det årlige kontingent DKK 7.000. For Small og Micro Cap-selskaber og medlemmer med under ti ansatte er kontingentet DKK 3.500. Derudover tillader DIRF privat medlemskab til DKK 2.000 årligt (enkeltpersoner – kan maksimalt tegnes for et år).

For nærmere information og indmeldelse kan du kontakte Director Tina Høilund Pedersen på thp@dirf.dk