BLIV MEDLEM

Hvorfor blive medlem?
Gennem DIRF får du adgang til et netværk af kolleger, som alle arbejder professionelt med Investor Relations. Et stort udbud af faglige arrangementer og et regelmæssigt nyhedsbrev holder dig opdateret om aktuelle IR-temaer, ny lovgivning, nye tendenser, best practice, ledige stillinger og relevante uddannelsesmuligheder.

DIRF er et forum, hvor du kan udveksle erfaringer med andre IR-folk – i uformelt regi såvel som i foreningens formaliserede IR-netværk. DIRF har desuden høringsret overfor nye børsretslige tiltag.

Hvem kan blive medlem?
Alle, der arbejder professionelt med Investor Relations, enten i en virksomhed, som kommunikationsrådgiver eller som leverandør af relevante ydelser, kan blive medlem af DIRF.

Den enkelte virksomhed er medlem og kan tilmelde personer med faglig interesse og IR-relaterede arbejdsopgaver som medlemmer. Et af medlemmerne er hovedmedlem og primær kontaktperson.

Hvad koster et medlemskab?
Foreningskontingentet, der fastsættes af generalforsamlingen, afregnes pr. virksomhed. Kontingentet er 6.750 kr. om året for Small- og Mid Cap-selskaber samt rådgivere og serviceleverandører og 13.500 kr. for C25- og Large Cap-selskaber samt DKK 2.000 for privat medlemskab (enkeltpersoner – kan maksimalt tegnes for et år).

For nærmere information og indmeldelse kan du kontakte Director Tina Høilund Pedersen på thp@dirf.dk