Nyheder

26.02.2018

DIRFs internationale samarbejdspartnere – medlemsfordele

DIRFs primære formål er at understøtte en vedvarende høj kvalitet i danske virksomheders IR-aktiviteter og fremme best practice. Som led heri tilbyder foreningen sine medlemmer en platform til erfaringsudveksling, diskussionsfora og udviklingsaktiviteter. DIRF samarbejder desuden med myndigheder, organisationer og foreninger inden for en række områder med direkte tilknytning og relevans for IR-arbejdet.

DIRFs organisation og ressourcer er dog begrænsede, og derfor har foreningen igennem årene indgået en række samarbejder i både ind- og udland, som giver DIRFs medlemmer en række fordele på forskellige områder. Siden 2015 har medlemmer af DIRF kunne deltage kurser og efteruddannelse, som den nationale, britiske IR-organisation, IR Society, holder på lige vilkår med foreningens egne medlemmer, og derfor annonceres de fleste af deres seminarer på siden: https://dirf.dk/aktiviteter/.

IR Society
The Investor Relations Society is a membership organisation that exists to promote best practice investor relations in the UK and beyond. It is run by IR professionals for IR professionals. DIRF and IR Society collaborates on professional development and DIRF members participate in IR Society’s courses as their own members: www. irs.org.uk

Samarbejdsaftale med IR Magazine i Europa

Senest er der også indgået en samarbejdsaftale med den europæiske afdeling af IR Magazine, der betyder, at medlemmer af DIRF kan deltage i deres europæiske konferencer til nedsat pris:

•           IR Magazine Forum – Small Cap Europe & Awards, April 12th, London, UK

•           IR Magazine Awards – Europe 2018, June 28, London, UK

•           IR Magazine Global Forum 2018, 10-11 October 2018, Amsterdam, Netherlands

IR Magazine offers DIRF members per event:

•  15% discount to attend the awards for members (against both the corporate or standard rate) – this is only applicable to EU Awards only.

•  Passes for corporate members @ €195 each and Service Providers @ €395. Saving €100 off advertised prices with discount code to be provided – this is for the IR Magazine Global Forum only.

IR Magazine
IR Magazine, available both in digital and hard copy form, helps investor relations professionals globally to achieve more in their IR programs, benchmark their efforts and connect to their peers in the IR community. In addition to reporting the latest developments, writing in-depth features, producing research reports and broadcasting podcasts, IR Magazine hosts events around the world. Our region-specific awards have been the definitive hallmark of IR excellence and best practice for more than 20 years now, while our think tanks offer a unique opportunity for high-level executives to share ideas with their peers and with our expert panels. IR Magazine also hosts conferences and webinars as part of our commitment to providing ongoing education to the IR community. Visit IRmagazine.com for more information.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.