Nyheder

22.12.2015

DIRF julehilsen

Kære DIRFmedlem

Så er endnu et år næsten ved at være slut, og julen står for døren, så vi vil derfor gerne på vegne af DIRF benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

På DIRFs ordinære generalforsamling i marts udtrådte Lene Faurskov (Auriga) af bestyrelsen, men blev afløst af Anne Howalt, Flügger. Derudover blev Iben Steiness (Carlsberg), Flemming Nielsen (DSV), Hanne Leth Hillman (Zealand Pharma), Dorte Samuelsen (Guidance),  Lars Sandstrøm (Corporate Relations) og Lars Møller (Tryg) genvalgt. Bestyrelsen konstituerede sig med Lars Møller som formand og Hanne Leth Hillman som næstformand, og samtidig blev Pernille Friis Andersen (FLSmidth) genvalgt som revisor. I løbet af efteråret er såvel Anne som Lars M. udtrådt af bestyrelsen pga. jobskifte i deres respektive selskaber, og DIRF er på udkig efter kandidater til bestyrelsen, der med engagement vil indgå aktivt i arbejdet og dialogen med IR-kollegerne med henblik på at fortsætte professionaliseringen og den positive udvikling for Investor Relations.

Ud over det almindelige bestyrelses- og udvalgsarbejde tog bestyrelsen også aktiv del i den offentlige debat, og i løbet af året blev der afgivet to høringssvar til Finanstilsynet om henholdsvis udstederes oplysningsforpligt-elser og ikke mindst en større høring om forslag til ændring af lov om værdipapirhandel m.v., udkast til lov om kapitalmarkeder og udkast til forslag til lov om ændring af lov om finansiel virksomhed og lov om finansielle rådgivere m.v. Endelig deltog Lars Møller, Tryg, og Rolf Sørensen, Bavarian Nordic, i programmet Millionærklubben på Radio 24/7 den 30. 9., hvor de fortalte om IR-arbejdet.

Hovedomdrejningspunkterne i netværket er medlemsmøderne, som der i løbet af året var seks af inklusiv den årlige IR-event, DIRFdagen – og imellem disse aktiviteter udsendes der løbende diverse kommunikation, der skal holde alle medlemmer opdateret med de seneste trends og udvikling inden for Investor Relations. Bestyrelsen ønsker dog fortsat at gøre DIRF endnu mere interessant og relevant for medlemmerne, hvilket der arbejdes på kontinuerligt i sekretariatet og udvalgene, og vi er altid åbne for nye ideer og inspiration fra foreningens medlemmer til fælles gavn og glæde.

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår!

På vegne af DIRFs bestyrelse
Hanne Leth Hillman og Flemming O. Nielsen