Nyheder

27.02.2015

Knæk en årsrapport – bogudgivelse hos Karnov

Få en kortfattet og pædagogisk gennemgang af de enkelte dele af årsrapporten og en analysemetode til, hvordan du kan ’knække’ en årsrapport.

Af: Af Henrik Steffensen, Mark André Skriver og Ulrik Horn

Knæk en årsrapport

Af Henrik Steffensen, Mark André Skriver og Ulrik Horn

Med de seneste års økonomiske krise er det vigtigere end nogen sinde at kunne aflæse indholdet i en årsrapport. En årsrapportlæser bør kende de mest oplagte regnskabsprincipper, en ledelse kan benytte for at få tallene til at bevæge sig i den ene eller anden retning.

“Knæk en årsrapport” giver læseren en kort – men kritisk – læsevejledning i en årsrapports bestanddele. Hvordan fortolkes de mange hoved- og nøgletal, hvordan analyseres årsrapporten, og hvad kan årsrapportlæserne få ud af de supplerende beretninger?

Bogen er illustreret ved mange taleksempler og forklaringer på hoved- og nøgletalsberegninger samt aktiebaserede nøgletal. Samtidig er bogen skrevet i et let forståeligt sprog uden brug af for mange tekniske udtryk.

Mere information og bestilling