Nyheder

16.11.2014

På ryggen af en tam tiger – om volatile aktier

Rejs længere på ryggen af en tam tiger Finanshusene prøver at tæmme risikoen ved aktier til glæde for investorerne. Både Nordea og Jyske Invest mener, de på lang sigt får mere hjem ved at tage mindre risiko. Og som selskab på ryggen af en volatil aktie gælder det at have fokus på, hvor turen på længere sigt fører hen.

Af: Eytan Steinitz, redaktionschef på TV 2 Finans

At ride på ryggen af en tiger kan være en oplevelse for livet. Men det kan også blive kort. Alt for kort.

At ride på ryggen af et bundt vilde aktier, volatile aktier, kan også være en forrygende tur, så længe det går opad.  Det er dog ikke en oplevelse, de store finanshuse er meget for at tilbyde kunderne. I stedet for finder vi den tæmmede udgave af tigeren: Stabile aktier. Aktier med lav volatilitet.

Og flere portefølje-forvaltere arbejder med en tilgang, der svarer til, at der findes en ny generation af tamme tigre. Få udbyttet af rideturen uden samme risiko for at blive smidt af.

Læs hele artiklen om volatile aktier