Nyheder

27.05.2014

Carlsberg vinder PWC’s C20 Regnskabspris 2014

C20 Regnskabsprisen 2014 er blevet uddelt ved en stor kåring hos PwC i Hellerup. Bag bedømmelserne står en uafhængig dommerkomite. C20 Regnskabsprisen uddeles årligt til den C20-virksomhed, hvis årsrapport udmærker sig særligt inden for tre udvalgte temaer, og som kan skabe inspiration for andre virksomheder. Samtidig uddeles tre anerkendelser.

Af: Tina Høilund Pedersen

Carlsberg har vundet C20 Regnskabsprisen for deres årsrapport for 2013. Bryggerikoncernen har bl.a. udviklet et nyskabende format og skabt et stærkt grafisk overblik over koncernens performance. A.P. Møller-Mærsk og DSV modtog også anerkendelse for deres årsrapporter af dommerkomiteen ved en stor kåring hos PwC.

Download gode eksempler fra C20-årsrapporterne

Analysen C20 by numbers – C20 selskaberne kan skrue op for investeringerne

Se mere om uddelingen, bedømmelserne og anerkendelserne