Nyheder

31.07.2013

Ny digital løsning til DIRF

DIRF har fornylig lanceret et nyt website, der skal servicere medlemmerne med information om fagligt nyt, viden og artikler, aktuelle arrangementer, information om foreningen, love og regler og meget mere. Websitet, der er udviklet i Umbraco, er det faglige forum for alle, der arbejder professionelt med investor relations.

Websitet er integreret med en række andre digitale løsninger. Først og fremmest har vi udviklet en mobilløsning af websitet, så man nemt kan tilmelde sig et arrangement, læse en faglig artikel eller finde kontaktoplysninger. Derudover udsendes jævnligt et online nyhedsbrev til medlemmer og andre, der har valgt at abonnere. Endelig har DIRF en company profile på Linkedin, og også her holder vi målgruppen ajour med interessante nyheder fra foreningen.

I foreningen overvejer vi, hvordan vi i øvrigt kan servicere medlemmerne bedst muligt via de digitale medier. Men vi opfordrer også medlemmerne til at komme med ideer, og til at dele, kommentere og selv formidle nyheder, updates, links og lignende via foreningens og egne (sociale) medier. Kontakt DIRF’s sekretariat på bp@dirf.dk hvis du har idéer, ønsker eller forslag i den henseende.